IMPRESSZUM

 

 

A www.ldvilla.hu weboldal üzemeltetője: Triple Barell Kft.

 

  • Általános információ: +36 30 117 6070
  • E-mail cím: info@ldvilla.hu
  • A cég elnevezése: Triple Barrel Kft.
  • A cég székhelye: 1165 Budapest, Gyula utca 4/2.
  • A cég telephelye: 8749 Zalakaros, Panoráma utca 27.
  • A cég képviseletére jogosult személy neve: Báthory Richárd ügyvezető
  • A cég adószáma: 26680626-2-42
  • A cég cégjegyzékszáma: 01 09 338905

 

Felhasználási feltételek

 

Cégünk tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Love and Dream Élményvilla weboldala, annak grafikai elemei, tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Triple Barrel Kft. jogosult.

A Triple Barrel Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A Love and Dream Élményvilla weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Triple Barrell Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Triple Barrel Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Cégünk fenntartja a jogot, hogy weboldalt, a rajta szereplő árakat és tartalmakat bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A weboldalon történő elírásokért a cég felelősséget nem vállal. A Triple Barrel Kft. nem garantálja, hogy a weboldalához való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Triple Barrel Kft. kifejezetten kizárja.

A Triple Barrel Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Love and Dream Élményvilla weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Iratkozzon fel

hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról,
last minute kedvezményeinkről!

H-8749 Zalakaros Panoráma utca 27.

+ 36 30 117 60 70

info@ldvilla.hu