ZALAKAROSI FÜRDŐ

A Zalakarosi Fürdő, a folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően közkedvelt gyógy- és wellness paradicsommá nőtte ki magát, így a regenerálódni, feltöltődni vágyók célállomásává vált. Minden korosztály megtalálja a neki kikapcsolódást nyújtó szolgáltatásokat.

A Gyógy- és Termálvilág 2019-ben teljes megújuláson esett át. Ez a patinás medencetér modern építészeti megoldásokkal, pazar burkolatokkal a fürdő ékkövévé vált. Sósvízű medencéje valódi különlegességnek számít.

Szintén 2019-ben került átadásra a vadonatúj Szaunavilág, mely 18 éves kortól látogatható, fürdőruhamentes övezet. Egy 60 fős finn szauna – ez az ország egyik legnagyobbja – egy szintén nagy befogadó-képességű gőzkamra, egy aromaszauna, egy hideg- és egy melegvizes merülőmedence, egy jacuzzi valamint egy jégadagoló kapott helyet. A szaunavilág területén egy hatalmas pihenőtér is kialakításra került, ahol egyszerre akár 100 vendég is ejtőzhet. A finn szauna méretei miatt kifejezetten alkalmas szaunaprogramok lebonyolítására. A fürdő szaunamesterei rendszeresen felöntéseket tartanak, és küsős szaunamesterek is gyakran meghívásra kerülnek, ezzel is színesítve a programokat.

A Gyógy- és Termálvilág, valamint a Szaunavilág is kiegészítő belépőjeggyel látogatható, garantálva ezzel a pihenni vágyók nyugalmát, tökéletes ellazulását. Wellness kezelések és szolgáltatások sora várja a feltöltődni vágyókat.

A 12 hektáron elterülő Strand, és az Élményfürdő a 20 féle vízi attrakciójával szintén izgalmas kalandokat tartogat.

Bővebb információ: Zalakarosi Fürdő

 

Iratkozzon fel

hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként legújabb ajánlatainkról,
last minute kedvezményeinkről!

H-8749 Zalakaros Panoráma utca 27.

+ 36 30 117 60 70

info@ldvilla.hu